Dienstverlening

De tak dienstverlening binnen Hijsman kan zich bogen op diepgeworteld vakmanschap.

De grote ervaring en hoge mate van scholing van ons personeel dragen zorg voor een goede uitvoering. Hierdoor weet een opdrachtgever zich altijd verzekerd van een partner met kunde.

Ons kapitaal bestaat uit onze mensen die op velerlei vlakken inzetbaar zijn. Wij vinden dan ook dat Leonardo’s “Uomo Universale” van toepassing is op ons enorm gemotiveerde personeel. Daarom laten wij dat ook in ons logo terug komen. Wij zijn er van overtuigd dat een brede opleiding de basis is voor succes. Het geen bij u op de werkvloer direct rendement oplevert.

Diensverlening

Wij hebben de beschikking over:

  • Machinisten voor torenkranen, mobiele torenkranen , rupskranen en hydraulische kranen.(op dagbasis of voor een project)
  • Monteurs voor de démontage en montage van machinelijnen en machines.
  • Uitvoerders
  • Riggers
  • Iv-teams welke met compleet uitgeruste materiaalwagens uw opdrachten uitvoert.

Tevens willen wij U vermelden dat wij de beschikking hebben over een aantal specialistmachinisten voor de bediening van uw torenkraan. Deze mensen hebben nauw contact met uw uitvoerder of projectleider en zullen , middels een door ons zelf ontwikkeld programma, een extra bijdrage leveren aan uw bouwproces. U heeft er immers alle baat bij precies te weten hoe uw logistieke proces binnen onze scoop verloopt.

In alle gevallen kunt u rekenen op innovatief meedenken en een korte doorlooptijd van aanvraag tot uitvoering , wij zijn klaar om ook uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen.